1. Campings Italie
  2. Toscane

Onze tips:

  1. Boek hier campings in Italiƫ.
  2. Bij Interreservation eenvoudig online een camping boeken.
  3. Nog kampeeruitrusting nodig? Ga naar Kampeertotaal.nl
  4. Top campings in Italiƫ

Toscane

In Toscane wordt "la dolce vita" in praktijk gebracht. Toscane doet het hart van de Italië liefhebber sneller kloppen. Toscane staat voor heerlijke chianti wijnen, Andrea Bocelli, lanen met ranke cipressen, en mooi eten onder de Italiaanse zon.

Florence (Firenze), Sienna, Pisa en Lucca zijn de bekendste steden in Toscane en zeker een bezoek waar. Maar in Toscane zijn het juist ook de kleinere en wat onbekende stadjes als Taviano, Pitigliano en Sambuca die de regio zo mooi maken. Ieder dropje heeft namelijk haar eigen charme. Wat overal in Toscane kan is genieten van lekker eten en wijn, de fijnproever bevind zich in een paradijs. Niet alleen het landschap, de culinaire traditie en prachtige steden maken Toscane tot een populaire vakantiebestemming. De rivièra van Toscane is iets minder populair dan de noordelijker gelegen Italiaanse Costa's, maar niet minder mooi. Dit geldt vooral voor het voor de kust gelegen nationale park de "Toscaanse Archipel".

Camping Barco Reale ligt in een parchtig bos in het hart van Toscane. De camping is voorzien van uitstekende sanitaire voorzieningen en biedt excursies en talloze andere faciliteiten.

Camping village Montescudaio ligt dicht bij zee en heeft werkelijk alle voorzieningen er op een vakantie te wensen zijn.

Le Pianacce is een camping in het hart van Toscane. De camping biedt veel entertainment in én om het zwembad. Vanaf de camping vertrekken veel leuke fietsroutes.